Website ontwikkeling

CodeGroen maakt voor website ontwikkeling met name gebruik van WordPress. Wereldwijd is WordPress het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). Met het grote aantal beschikbare plugins kan WordPress worden ingezet voor vele doeleinden, van een online visitekaartje tot een volwaardig, meertalige internationale webshop en van een intranet tot een eigen ‘Wiki’.

Naast de, op WordPress gebaseerde websites, ontwikkelen we ook HTML websites en websites gebaseerd op Joomla, een ander populair CMS.

Logo van WordPress - Website ontwikkeling door CodeGroen
Logo van HTML5 - Website ontwikkeling door CodeGroen
Logo van Joomla - Website ontwikkeling door CodeGroen

Tarieven

Voor een eenvoudige maar complete site rekenen wij een tarief vanaf €749,- (excl. BTW). Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met uw huisstijl.
codegroen-toeters-en-bellen2
Niet iedere organisatie heeft vanaf de start alle ’toeters en bellen’ nodig, dit kan in een later stadium gefaseerd worden toegevoegd. Om deze reden spreken we dus eerst graag uw wensen door, niet om u extra opties te verkopen maar juist om eventuele overbodige zaken te schrappen van uw wensenlijst. Na het bespreken van u wensen kunnen we u een transparant en passend voorstel doen.

Indien u kiest voor website ontwikkeling van CodeGroen dan zult u niet worden verrast door allerlei verborgen kosten. We bepalen samen met u het pakket. Zaken die u (nog) niet nodig heeft staan bij ons niet in de lijst met opties of werkzaamheden tenzij u daar in het gesprek specifiek om heeft gevraagd.

U betaalt voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft en/of wilt afnemen. Indien u wilt dat we voor u ook de hosting en aanverwante zaken regelen, dan vermelden we ook eventuele aanvullende kosten, zoals de kosten voor hosting, SSL-certificaten (het “groene slotje” in de adresbalk van de browser) domeinregistratie etc. Na oplevering van de website en ontvangst van de volledige betaling bent u ook volledig eigenaar van de site. Er zijn geen aanvullende kosten behalve eventuele kosten voor licenties van software (bijvoorbeeld plugins) waarvoor u mogelijk licentiekosten verschuldigd bent (aanschaf hiervoor zal altijd in overleg met u zijn gegaan). Uiteraard kan er na oplevering een onderhoudscontract worden afgesloten om u het dagelijks beheer uit handen te nemen.

Waarom website ontwikkeling door CodeGroen?

codegroen-website-ontwikkeling-tevreden-klant
Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak en in het bekende zeg wat je doet en doe wat je zegt principe. We communiceren pro-actief en op een heldere manier. Elke klant en elk project is uniek en zo behandelen we hen ook. Wij doen er alles aan om samen met onze klanten, de projecten tot een groot succes te maken!

Tevreden klant
Een succesvol project resulteert vaak in de beste reclame die er is, mond tot mond reclame via een tevreden klant!

AKDR Visual Group – CodeGroen is precies de webbouwer die we zochten!
Ontwerp en uitvoering is zeer professioneel.

Avenue IT – CodeGroen heeft voor ons een volledige nieuwe website inclusief huisstijl gemaakt. Wij zijn zeer te spreken over de snelheid, professionaliteit en de afwikkeling van het ontwerp en het online zetten van onze site.

Nogmaals bedankt, CodeGroen is zeker een aanrader!

KiddyGate oprolbare traphekjes – Geweldig om te zien en te ervaren dat er zo met ons wordt meegedacht! De volgende website of webshop wordt zeker weer door CodeGroen gemaakt.

Klantvriendelijk, kundig en snel!

Amstelveen Beauty Center – In no time was onze site online en helemaal zoals we in gedachten hadden. Door de snelheid van werken en het gemak van communiceren van en met CodeGroen hebben wij onze doelen kunnen behalen en houden we onze website up to date.