CODEGROEN

website ontwikkeling, beheer en onderhoud

CodeGroen is een kleine organisatie gespecialiseerd in website ontwikkeling, website beheer, website onderhoud en gerelateerde online en digitale diensten. We ondersteunen met name websites gemaakt op basis van de content management systemen WordPress en Joomla maar kunnen ook ondersteuning leveren voor andere platformen zoals OpenCart, Magento, Drupal, SEOshop, HTML sites en vele andere systemen of combinaties daarvan.

Persoonlijke aanpak

Ben u op zoek naar een kleine, transparante en zéér flexibele partij voor uw website ontwikkeling, beheer en/of onderhoud en stelt u een persoonlijk aanpak op prijs, neem dan contact met ons op zodat we uw wensen uitgebreid kunnen bespreken.

Samenwerking

Door de nauwe samenwerking met SEO/SEA specialisten, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers/teksteditors, programmeurs, fotografen, videospecialisten en marketeers kunt u bij ons een compleet pakket afnemen waarbij u altijd 1 aanspreekpunt heeft.

Transparant en zelfstandig

CodeGroen werkt op een transparante manier. We betrekken u bij het gehele proces tenzij u dat liever niet heeft.

Indien gewenst kunnen we volledig zelfstandig uw website uitwerken inclusief het schrijven van de benodigde zoekmachine geoptimaliseerde teksten, het creëren van geschikt beeldmateriaal zoals, logo’s, video’s, sfeerfotografie, productfotografie en portretfotografie.

Voldoening

We halen veel voldoening uit het ondersteunen van ondernemers met hun uitdagingen op het gebied van (digitaal) ondernemen.

Het complete portfolio aan diensten geeft ons de mogelijkheid om ondernemingen een laagdrempelige wijze te bieden, om snel, zonder inhoudelijke kennis, een veilige, relevante, up-to-date en goed vindbare online aanwezigheid te bezitten en beheren.

Eventuele andere uitdagingen op het gebied van digitaal ondernemen bespreken we graag met u, wellicht kunnen we u daar ook bij ondersteunen.